Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia din contul tau de client, in sectiunea “Comenzile mele”.

Tipul de livrare al comenzilor vandute de Fair Trade dupa procesoare este de aproximativ 3 zile. Pentru produsele livrate de parteneri, timpul este specificat in politica de livrare a magazinului.

Modificare sau anulare comanda

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0726725126 sau 0754310644. Colegii nostri de la Suport 24/7 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de Fair Trade

Livrare prin curier (standard)

Livrarea produselor de dimensiuni normale vandute de Fair Trade:

Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei care contin produse vandute de Fair Trade, cu exceptia comenzilor care contin si produse aflate in promotie cu transport gratuit. Mai exact, produsele vandute si livrate de Fair Trade din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 1500 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Taxa de livrare pentru comenzile care contin produse vandute si livrate de Fair Trade este calculata in functie de localitate si poate fi consultata aici. Pentru livrarile comenzilor efectuate in Pitesti, se aplica o taxa de de 9.99 lei.

De asemenea, in cazul platii la livrare prin curier, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 5 lei, pentru comenzile care contin cel putin un produs Fair Trade.

Costul si conditiile de livrare pentru produsele vandute de partenerii Fair Trade Marketplace sunt afisate in pagina fiecarui partener – o poti accesa apasand pe numele acestuia, afisat in pagina produsului.

*pot fi comandate doar produse vandute de Fair Trade si de partenerii Fair Trade Marketplace care au contract cu TNT Courier.
****livrarea este gratuita pentru comenzile de minimum 1500 de lei; costul de livrare pentru cele cu valori sub 1500 de lei este de 5 lei pentru produsele vandute de Fair Trade. In cazul partenerilor marketplace, costul de livrare poate diferi si este afisat in pagina fiecarui partener.

Acest serviciu este disponibil in 624 de puncte de livrare din toata tara

In anumite oficii postale iti punem la dispozitie plata prin card bancar la POS.

A doua zi in cazul comenzilor plasate de luni pana vineri, pana la ora 15:00.

Marti, in cazul comenzilor plasate de vineri, ora 15:00 pana luni, ora 15:00.

In momentul in care produsele tale ajung la oficiul postal te vom anunta prin e-mail sau SMS. Te rugam sa le ridici in cel mult 7 zile, altfel comanda ta va fi anulata automat.

Livrarea produselor Fair Trade la oficiile Postei Romane se face gratuit doar pentru comenzile care au o valoare minima de 1500 de lei. In cazul in care suma de plata pentru o comanda este mai mica de 1500 de lei, costul de livrare este de 5 lei.

De asemenea, in cazul platii la livrare, se aplica o taxă de procesare plată la livrare in valoare de 2.5 lei. Daca plata a fost efectuata online, la plasarea comenzii, aceasta taxa nu se aplica.

Modalitati de livrare pentru produsele vandute de partenerii Fair Trade Marketplace

Daca intr-o comanda ai atat produse Fair Trade, cat si produse vandute de un partener Fair Trade Marketplace, acestea vor fi livrate separat – produsele Fair Trade vor fi livrate de catre unul dintre curierii cu care avem contract, iar produsele partenerului vor fi livrate de catre curierul cu care lucreaza acesta.

*pot fi comandate doar produse vandute de Fair Trade si de partenerii Fair Trade Marketplace care au contract cu TNT Courier.
**plata se face doar cu cardul, online sau la ridicarea produselor; poate fi folosit si card contactless
****se pot livra in easybox doar produse de dimensiuni mici sau medii; eligibilitatea produselor poate fi verificata in pagina de produs sau in cosul de cumparaturi
****livrarea este gratuita pentru comenzile de minimum 500 de lei. In cazul partenerilor marketplace, costul de livrare poate diferi si este afisat in pagina fiecarui partener.
Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acest serviciu:

Termenele de livrare se refera la comenzile pe care ai ales sa le platesti ramburs/ numerar.
Daca ai ales o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

*La receptionarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, etc.) este obligatorie prezentarea unor documente:

– Pentru persoane fizice: actul de identitate

– Pentru persoane juridice: actul de identitate si imputernicire din partea firmei.

Main Menu