Cine suntem?

MedGSM este denumirea comercial─â al INTERNATIOAL MARKETING POINT S.R.L CIF: 42792780 Nr. ├«nmatriculare: J03/1043/2020 , persoan─â juridic─â de na╚Ťionalitate rom├ón─â, av├ónd sediul social ├«n Pitesti. (├«n continuare ÔÇťMedGSMÔÇŁ sau ÔÇťnoiÔÇť). ├Än sensul legisla╚Ťiei cu privire la protec╚Ťia datelor, suntem operator atunci c├ónd prelucr─âm datele dvs cu caracter personal.

├Äntruc├ót suntem ├«ntotdeauna deschi╚Öi s─â afl─âm opiniile dumneavoastr─â, precum ╚Öi s─â v─â furniz─âm orice informa╚Ťii suplimentare de care a╚Ťi putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, v─â ├«ncuraj─âm s─â contacta╚Ťi Responsabilul MedGSM cu protec╚Ťia datelor la adresa de e-mail contact@MedGSM.ro sau prin po╚Öt─â sau curier la adresa Comuna Clinesti, Sat Rancaciov, Nr.9, Jud. Arges ÔÇô cu mentiunea: ├«n aten╚Ťia Responsabilului MedGSM cu protec╚Ťia datelor.

Politic─â de Confiden╚Ťialitate┬ácu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Consider─âm asigurarea dreptului la protec╚Ťia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental MedGSM, prin urmare vom dedica toate resursele ╚Öi eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastr─â ├«n deplin─â concordan╚Ť─â cu Regulamentul (UE) 2016/679 (ÔÇťRegulamentul general privind protec╚Ťia datelorÔÇŁ sau ÔÇťGDPRÔÇŁ), precum ╚Öi cu orice alt─â legisla╚Ťie aplicabil─â pe teritoriul Romaniei. ├Äntruc├ót unul dintre principiile esen╚Ťiale ale acestui cadrul legal ├«l reprezint─â transparen╚Ťa, am preg─âtit aceast document prin care dorim s─â v─â inform─âm despre modul ├«n care colect─âm, utiliz─âm, transfer─âm ╚Öi protej─âm datele dvs cu caracter personal atunci c├ónd interac╚Ťiona╚Ťi cu noi ├«n leg─âtur─â cu produsele ╚Öi serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplica╚Ťiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezerv─âm dreptul de a actualiza ╚Öi modifica periodic aceast─â Politic─â de Confiden╚Ťialitate, pentru a reflecta orice modific─âri ale modului ├«n care prelucr─âm datele dumneavoastr─â cu caracter personal sau orice modific─âri ale cerin╚Ťelor legale. ├Än cazul oric─ârei astfel de modific─âri, vom afi╚Öa pe website-ul nostru versiunea modificat─â a Politicii de Confiden╚Ťialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dup─â caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urm─âtoarelor categorii de destinatari:

ÔÇô societ─â╚Ťilor din cadrul aceluia╚Öi grup de societ─â╚Ťi ca MedGSM;

ÔÇô partenerilor MedGSM Marketplace;

ÔÇô furnizorilor de servicii de curierat;

ÔÇô furnizorilor de servicii de plat─â/bancare;

ÔÇô furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

ÔÇô furnizorilor de servicii de cercetare de pia╚Ť─â;

ÔÇô societ─â╚Ťilor de asigurare;

ÔÇô furnizorilor de servicii IT;

ÔÇô altor societ─â╚Ťi cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe pia╚Ť─â a bunurilor si serviciilor noastre.

├Än cazul ├«n care ne revine o obliga╚Ťie legal─â sau dac─â este necesar pentru a ne ap─âra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorit─â╚Ťi publice.

Ne asigur─âm c─â accesul la datele dvs. de c─âtre ter╚Ťii persoane juridice de drept privat se realizeaza ├«n conformitate cu prevederile legale privind protec╚Ťia datelor si confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor, ├«n baza unor contracte ├«ncheiate cu ace╚Ötia.

Ce drepturi ave╚Ťi

Regulamentul general privind protec╚Ťia datelor v─â recunoa╚Öte o serie drepturi ├«n leg─âtur─â cu datele dvs. cu caracter personal. Pute╚Ťi solicita accesul la datele dvs., corectarea oric─âror gre╚Öeli din fi╚Öierele noastre ╚Öi/sau v─â pute╚Ťi opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, v─â pute╚Ťi exercita dreptul de a v─â pl├ónge autorit─â╚Ťii de supraveghere competente sau de a v─â adresa justi╚Ťiei. Dup─â caz, pute╚Ťi beneficia ╚Öi de dreptul de a solicita ╚Ötergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dvs. ╚Öi dreptul la portabilitatea datelor.

Mai multe informa╚Ťii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi ob╚Ťinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a v─â putea exercita drepturile, ne pute╚Ťi contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. V─â rug─âm s─â re╚Ťine╚Ťi urm─âtoarele aspecte dac─â dori╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi aceste drepturi:

Identitate. Lu─âm ├«n serios confiden╚Ťialitatea tuturor ├«nregistr─ârilor care con╚Ťin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de ├«nregistr─âri folosind adresa de e-mail aferenta contului MedGSM. In caz contrar, ne rezerv─âm dreptul de a v─â verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.

Onorarii.┬áNu vom solicita o tax─â pentru a v─â exercita vreun drept ├«n ceea ce prive╚Öte datele dvs. cu caracter personal, cu excep╚Ťia cazului ├«n care solicitarea dvs. de acces la informa╚Ťii este nefondat─â, respectiv repetitiv─â sau excesiv─â, caz ├«n care vom percepe o sum─â rezonabil─â ├«n asemenea circumstan╚Ťe.┬á V─â vom informa despre orice onorarii aplicate ├«nainte de a v─â solu╚Ťiona cererea.

Durata de r─âspuns.┬áNe propunem s─â r─âspundem la orice solicit─âri valide ├«n termen de maximum o lun─â, cu excep╚Ťia cazului ├«n care acest lucru este deosebit de complicat sau dac─â a╚Ťi f─âcut mai multe solicit─âri, caz ├«n care urmeaz─â s─â r─âspundem ├«n termen de maximum doua luni. V─â vom anun╚Ťa dac─â vom avea nevoie de mai mult de o lun─â. S-ar putea s─â v─â ├«ntreb─âm dac─â pute╚Ťi s─â ne spune╚Ťi exact ce dori╚Ťi s─â primi╚Ťi sau ce anume v─â ├«ngrijoreaz─â. Acest lucru ne va ajuta s─â ac╚Ťion─âm mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile ter╚Ťelor p─âr╚Ťi.┬áNu trebuie s─â respect─âm o cerere ├«n cazul ├«n care ar afecta ├«n mod negativ drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile altor persoane vizate.

Drepturi vizate Descriere
Accesul Pute╚Ťi s─â ne cere╚Ťi:s─â confirm─âm dac─â v─â prelucr─âm datele cu caracter personal;s─â v─â punem la dispozi╚Ťie o copie a acestor date;s─â v─â oferim alte informa╚Ťii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulg─âm, dac─â le transfer─âm ├«n str─âin─âtate ╚Öi cum le protej─âm, c├ót timp le p─âstr─âm, ce drepturi ave╚Ťi, cum pute╚Ťi face o pl├óngere, de unde am ob╚Ťinut datele dvs., ├«n m─âsura ├«n care informa╚Ťiile nu v-au fost deja furnizate prin aceast─â informare.
Rectificarea Ne pute╚Ťi cere s─â rectific─âm sau s─â complet─âm datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.Este posibil s─â ├«ncerc─âm s─â verific─âm exactitatea datelor ├«nainte de rectificarea acestora.
╚śtergerea datelor Ne pute╚Ťi cere s─â v─â ╚Ötergem datele cu caracter personal, dar numai ├«n cazul ├«n care:acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sauv-a╚Ťi retras consim╚Ť─âm├óntul (├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor se baza pe consim╚Ť─âm├ónt); sauda╚Ťi curs unui drept legal de a v─â opune; sauacestea au fost prelucrate ilegal; saune revine o obliga╚Ťie legal─â ├«n acest sens.Nu avem obliga╚Ťia de a ne conforma solicit─ârii dvs. de ╚Ötergere a datelor dvs. cu caracter personal ├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesar─â:pentru respectarea unei obliga╚Ťii legale; saupentru constatarea, exercitarea sau ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â.Exist─â anumite alte circumstan╚Ťe ├«n care nu suntem obliga╚Ťi s─â respect─âm solicitarea dvs. de ╚Ötergere a datelor, de╚Öi acestea dou─â sunt cele mai probabile circumstan╚Ťe ├«n care v-am putea refuza aceast─â solicitare Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul MedGSM si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la MedGSM, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar MedGSM va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului MedGSM, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.
Restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor Ne pute╚Ťi cere s─â restric╚Ťion─âm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai ├«n cazul ├«n care:acurate╚Ťea lor este contestat─â (a se vedea sec╚Ťiunea de rectificare), pentru a ne permite s─â verific─âm acurate╚Ťea acestora; sauprelucrarea este ilegal─â, dar nu dori╚Ťi ca datele s─â fie ╚Öterse; sauacestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs ave╚Ťi nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a ap─âra un drept ├«n instan╚Ť─â; sauv-a╚Ťi exercitat dreptul de a v─â opune, iar verificarea dac─â drepturile noastre prevaleaz─â este ├«n desf─â╚Öurare.Putem continua s─â folosim datele dvs. cu caracter personal ├«n urma unei solicit─âri de restric╚Ťionare, ├«n cazul ├«n care:avem consim╚Ť─âm├óntul dvs.; saupentru a constata, exercita sau asigura ap─ârarea unui drept ├«n instan╚Ť─â; saupentru a proteja drepturile MedGSM sau ale altei persoane fizice sau juridice.
Portabilitatea datelor Ne pute╚Ťi cere s─â v─â furniz─âm datele cu caracter personal ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ╚Öi care poate fi citit automat, sau pute╚Ťi solicita ca acesta s─â fie ÔÇ×portatÔÇŁ direct c─âtre un alt operator de date, dar ├«n fiecare caz numai dac─â:prelucrarea se bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├óntul dvs. sau pe ├«ncheierea sau executarea unui contract cu dvs;┬á╚Öiprelucrarea se face prin mijloace automate.
Opozi╚Ťia V─â pute╚Ťi opune ├«n orice moment, din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care v─â afla╚Ťi, prelucr─ârii datelor dvs. cu caracter personal ├«n temeiul interesului nostru legitim, ├«n cazul ├«n care considera╚Ťi c─â drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs. fundamentale prevaleaz─â fa╚Ť─â de acest interes.De asemenea, v─â pute╚Ťi opune oric├ónd prelucr─ârii datelor dvs. ├«n scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), f─âr─â a invoca vreun motiv, caz ├«n care vom ├«nceta ├«n cel mai scurt timp posibil aceast─â prelucrare.
Luarea de decizii automate Pute╚Ťi cere s─â nu face╚Ťi obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automat─â, dar numai atunci c├ónd decizia respectiv─â:produce efecte juridice cu privire la dvs.; sauv─â afecteaz─â ├«n alt mod similar ╚Öi ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â.Acest drept nu se aplic─â ├«n cazul ├«n care decizia la care s-a ajuns ├«n urma lu─ârii automate a deciziilor:ne este necesar─â pentru a ├«ncheia sau a derula un contract cu dvs.;este autorizat─â prin lege ╚Öi exist─â garan╚Ťii adecvate pentru drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile dvs.; sause bazeaz─â pe consim╚Ť─âm├óntul dvs. explicit.
Pl├óngeri Ave╚Ťi dreptul s─â depune╚Ťi o pl├óngere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. ├Än Rom├ónia, datele de contact ale autorit─â╚Ťii de supraveghere pentru protec╚Ťia datelor sunt urm─âtoarele:Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter PersonalB-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod po╚Ötal 010336, Bucure╚Öti, RomaniaTelefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;E-mail:anspdcp@dataprotection.roF─âr─â a v─â afecta dreptul dvs de a contacta ├«n orice moment autoritatea de supraveghere, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi ├«n prealabil, ╚Öi v─â promitem c─â vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problem─â pe cale amiabil─â.┬á┬á┬á
Cum protej─âm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultim─â genera╚Ťie si le stocam pe servere securizate, asigur├ónd in acelasi timp redundan╚Ťa datelor.

Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi PayU. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.

├Än ciuda m─âsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, v─â atragem aten┼úia c─â transmiterea informa┼úiilor prin Internet, ├«n general, sau prin intermediul altor re┼úele publice, nu este complet sigur─â, exist├ónd riscul ca datele s─â fie v─âzute ┼či utilizate de c─âtre ter┼úe p─âr┼úi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilit─â╚Ťi ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regul─â general─â, vom stoca datele dvs. cu caracter personal c├ót timp ave╚Ťi un cont ├«n platforma MedGSM. Pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi oric├ónd ╚Ötergerea anumitor informa╚Ťii sau ├«nchiderea contului ╚Öi vom da curs acestor solicit─âri, sub rezerva p─âstr─ârii anumitor informa╚Ťii inclusiv ulterior ├«nchiderii contului, ├«n situa╚Ťiile ├«n care legisla╚Ťia aplicabil─â sau interesele noastre legitime o impun.

Reamintim

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul MedGSM e cu protec╚Ťia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

ÔÇô prin e-mail la adresa:┬á┬ácontact@MedGSM.ro sau

ÔÇô prin po╚Öt─â sau curier la adresa: Comuna Comuna Clinesti, Sat Rancaciov, Nr.9, Jud. Arges

Main Menu