Dac─â un produs achizi╚Ťionat nu te mul╚Ťume╚Öte 100%, ├«l po╚Ťi returna gratuit ├«n 30 de zile calendaristice de la momentul livr─ârii/ridic─ârii, beneficiu valabil pentru produsele vandute si expediate de MedGSM. Fie trimi╚Ťi formularul de retur p├ón─â cel t├órziu ├«n a 30-a zi calendaristic─â de la data livr─ârii/ ridic─ârii.

Serviciul Retur gratuit in 30 de zile nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retragere in 14 zile pentru comert la distanta.

Detalii despre dreptul la retragere:
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renun╚Ťe la un Serviciu, ├«n termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri dec├ót cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renun╚Ťare la un Serviciu expir─â ├«n termen de 14 zile de la:

ÔÇô ziua ├«n care Cumparatorul intr─â ├«n posesia fizic─â a ultimului Bun ÔÇô ├«n cazul ├«n care Cumparatorul comand─â printr-o singur─â comand─â produse multiple care vor fi livrate separate
ÔÇô ziua ├«n care Cumparatorul intr─â ├«n posesia fizic─â a ultimului Bun sau a ultimei piese ÔÇô ├«n cazul livr─ârii unui produs care const─â din mai multe loturi sau piese
Unele produse au o politic─â de retur specific─â, ├«╚Ťi recomand─âm s─â cite╚Öti condi╚Ťiile mai jos.

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de MedGSM

Produsele pe care le returnezi trebuie s─â fie ├«n aceea╚Öi stare ├«n care le-ai primit. Asigur─â-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine ╚Öi c─â ai ╚Öters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel ├«nc├ót produsul s─â nu contina nici o data cu caracter personal si sa poat─â fi adus la software-ul ini╚Ťial.
Returul se face cu etichetele ini╚Ťiale intacte, certificatul de garan╚Ťie ├«n original (dac─â a fost emis de produc─âtor/ distribuitor) ╚Öi toate documentele cu care a fost livrat produsul.
Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.
Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
Poti returna foliile pentru tablete, telefoane mobile și eBook readere doar dacă nu le-ai folosit.
Poti returna consumabilele sanitare (m─â╚Öti de protec╚Ťie, m─ânu╚Öi, dezinfectant sau alte produse din categorie ) doar dac─â acestea sunt sigilate ╚Öi f─âr─â urme de folosin╚Ť─â.
Po╚Ťi returna becurile, lanternele, prelungitoarele, prizele, bateriile, acumulatorii si incarcatoarele, doar daca sunt sigilate.
Nu se accept─â produsele asupra c─ârora au fost efectuate interven╚Ťii neautorizate, cele care prezint─â urme de uzur─â sau folosire excesiv─â, zg├órieturi, ciobituri, lovituri, ╚Öocuri mecanice / electrice, produsele c─ârora le lipsesc accesorii.
Nu se accept─â returul dac─â ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dac─â produsele au licen╚Ťe OEM activate sau dac─â ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.
Electrocasnicele mici, in cazul in care au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate pentru ca returul sa fie acceptat.
Nu se accept─â returul produselor Cosmetice, a celor din categoria Maternitate si de ingrijire personala dac─â au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protec╚Ťie a s─ân─ât─â╚Ťii clien╚Ťilor sau din motive de igien─â.
Nu pot fi returnate asigur─ârile auto ╚Öi rovinietele. Excep╚Ťie fac poli╚Ťele de asigurare ale c─âror date nu corespund cu cele introduse la ├«nregistrarea comenzii.
Produse din categoria Fashion

Poti returna produsele atat in showroom-urile MedGSM, cat si prin curier sau personal la oficiile postale, dupa completarea formularului de retur.
Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi.
Produsele marcate in formularul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost bifate in site la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.
Produse din categoriile Muzic─â ╚Öi filme, Birotic─â ╚Öi papet─ârie, Licen╚Ťe software, Jocuri PC ╚Öi jocuri pentru console

Licen╚Ťele software livrate pe cale electronic─â nu se pot returna. Pentru licentele livrate fizic returul se accepta doar daca produsele sunt sigilate.
Poti returna muzica si filme, birotica si papetarie, jocuri PC si jocuri pentru console doar daca acestea nu au fost desigilate.

 

 

Main Menu